Søg i arkivet

Du kan søge materiale i arkivernes samlinger på siden Arkiv.dk. Siden dækker alle arkiver, men du kan også søge specifikt i et enkelt arkivs samling. Det er nemt og ligetil.

Nu har du også mulighed for at se nærmere på noget af vores kildemateriale. Det gør du ved at gå ind under “udvidet søgning”, vælge arkiv i venstre side og krydse af i “vis kun med kilder”.
Det er dog ikke alt, der er registreret digitalt, og vi får hele tiden nyt materiale.
Kontakt derfor gerne arkivet, hvis du ikke finder, hvad du søger – måske har vi det alligevel!
Finder du registreringer, som du mener er behæftede med fejl, eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig.
Ligeledes hvis du kan sætte navne, årstal og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.
Enkelte billedregistreringer bliver vist uden billede. Det kan skyldes, at arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder, eller at de af andre årsager er klausulerede. En stor del af disse billeder vil det være muligt at se ved henvendelse på arkivet.
Der er desuden mulighed for at oprette sig som bruger på Mit arkiv.dk. Det giver dig mulighed for at få besked, når arkivet lægger nyt materiale på siden, eller der kommer nyt om et emne, som du interesserer sig særligt for, gemme billeder i dit eget “album” eller kommentere og supplere arkivets oplysninger om materialet.
Inde på arkiv.dk står hvordan du tilmelder dig. Læs om Mit Arkiv