Arkivernes Dag d. 11. november

Den anden lørdag i november er det Arkivernes Dag, og her byder Danmarks arkiver indenfor til åbent hus. Traditionen tro holder også lokalarkiverne i Vordingborg Kommune åbent hus denne dag.

På Arkivernes Dag åbner vi vores lokalhistoriske samlinger. Kom og bliv klogere på dit lokalsamfund og dets historie. Se de mange spændende historier og arkivalier i form af kort, billeder og dokumenter fra fortiden. Måske har vi også en historie om dit hus, din familie eller de, der var her før dig? Vi glæder os alle sammen til at se så mange som muligt.

Hovedtemaet i år indsamling af erindringer og historier under projektet ’Giv det videre 2017’.

Vordingborg Lokalhistoriske Arkiv har fokus på Storstrømsbroen, som i år har kunnet fejre 80 år. Der vises unikke fotos fra selve byggeriet og bl.a. film fra indvielsen. Arkivet har fundet film, fotos, aviser, bøger og artikler om broen, som man kan dykke ned i. Har du fotos eller andet om Storstrømsbroen eller noget andet, som du ønsker at aflevere til arkivet, så kan det også lade sig gøre denne dag. Som altid er der salg af gamle bøger og postkort fra Vordingborg. Arkivet har åbent 11-14 og byder på kaffe og småkager.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.