Endnu flere numre af Guldgåsen her på hjemmesiden med mere

Så er der lagt endnu flere numre af Guldgåsen ind på hjemmesiden. Du kan nu læse alle numre fra 1989 og frem til 2016. God læselyst.

Lokalhistorisk Arkiv har nu fået en lille satellit. Vi har udlånt nogle af vores gamle udstillingsplancher til plejehjemmet Solvang i Vordingborg. Hvis beboerne på plejehjemmet får glæde af at have udstillingen stående, så fortsætter det de kommende måneder med skiftende plancher.

Arkivet er nu også tilmeldt erindringsprojektet “Giv det videre”. ”Giv det videre” er en landsdækkende erindringsindsamlingskampagne. Fra den 1. marts og året ud er det muligt for alle danskere at bidrage med erindringer, historier og oplevelser, der fortæller om deres liv i Danmark – og som til sammen kan skabe indsigt i, hvordan Danmarks historie har udfoldet og udviklet sig de seneste 100 år. Alle kan deltage uagtet køn, alder og postnummer, og det er forventningen, at mange gør det.

Selve indsamlingen foregår på www.givdetvidere2017.dk, hvor man enten selv kan skrive sin historie eller melde sig til at blive indsamler af andres historier, hvis nogen på den ene eller anden måde ikke selv vil eller kan skrive den. Man kan også skrive sin historie ud fra forskellige temaer som ”mor” i anledning af mors dag eller ”ferie” i forbindelse med sommerferien – ligesom skoleklasser bliver opfordret til at anvende muligheden for at skrive og indsamle historier i undervisningen.

Vi håber, at der er mange af indbyggerne i Vordingborg Kommune, som vil deltage i projektet. Alle lokale erindringer tilfalder nemlig Lokalhistorisk Arkiv til gavn og glæde for eftertiden. Hår du spørgsmål til projektet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se også under fanen ‘ukendte billeder’. Der er nu kommet nye billeder på siden, som vi ønsker hjælp til.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.