Ny arkivleder

I august måned tiltrådte jeg som ny arkivleder på Vordingborg Lokalarkiv. Der har været meget nyt, jeg har skullet sætte mig ind i, så hjemmesiden har ikke lige været det første jeg har kastet mig over. Jeg har imidlertid taget revanche her i begyndelsen af oktober med redigering af nogle af de kendte sider, og jeg har tilføjet lidt nyt. Ellers er alt her, som det plejer.

En kort præsentation af mig selv: Jeg hedder Susanne Outzen. Jeg er uddannet middelalderarkæolog med suppleringsfag i bygningshistorie, kulturmiljøer og bygningsopmåling fra Arkitektskolen i Aarhus. Jeg har arbejdet på Næstved Museum, nu Museum Sydøstdanmark siden 2006, og jeg bor syd for Næstved. Jeg har arbejdet med mange forskellige museumsprojekter gennem tiden – ikke alt sammen har været arkæologi! Langt fra. Jeg har også arbejdet tæt sammen med den tidligere arkivleder, Else Gade Gyldenkærne. Siden efteråret 2010 har jeg primært varetaget registreringen af Holmegaard Glasværks Prøvesamling sammen med 30 frivillige. Jeg glæder mig dog meget til at lære nyt – for det er arkivarbejdet – men der er også meget fra mit virke i museumsverdenen, som jeg kan have gavn af. Det er ikke så forskelligt endda.

Det tager lang tid at lære et nyt områdes historie at kende i detaljer, men heldigvis er der mange frivillige på arkivet, som kan hjælpe. Så, selvom jeg er ny, så er beredskabet til at hjælpe med at besvare spørgsmål om dette og hint om Vordingborg og omegns lokalhistorie stadig tilstede.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.